Crashpad huren maakt het mogelijk om zonder grote investering toch een keer het buiten-boulderen te kunnen proberen. Deze site brengt klimmers en boulderaars met en zonder crashpad met elkaar in contact, zodat het boulderen bijvoorbeeld in Fontainebleau voor iedereen op een veilige manier toegankelijk wordt.

Dit is de AirBnB voor crashpads!
Crashpad huren - All-round opvouwbaar crashpad met schouderbanden en heupband

Voordelen van Crashpad Huren

 • Geen investering nodig
  Een crashpad kost al gauw 150 euro. Prima natuurlijk als je hem regelmatig gebruikt. Maar als je alleen af en toe een weekendje weg gaat boulderen is het interessanter om er een te huren op de momenten dat je een crashpad nodig hebt.
 • Geen crashpad die op zolder of nog onhandigere plek stof verzamelt
  Want dat is toch waar ze het beste in zijn
 • In de buurt
  Oké, wij hebben nu misschien nog geen crashpad bij jou in de buurt, maar er is altijd wel een andere klimmer in de buurt. Misschien is het interessant als jij je eigen nieuwe crashpad via deze site verhuurt?
 • Je helpt een mede-klimmer
  Door van een mede-klimmer te huren helpen jullie elkaar. De crashpad van de verhuurder kan zijn levensdoel vervullen, de verhuurder krijgt een vergoeding en kan zijn materiaal tijdig vervangen en jij kan lekker op pad zonder dat die crashpad de rest van het jaar in de weg ligt.

Crashpad Huren bij jou in de buurt

We zijn snel aan het groeien. Op dit moment kan je crashpads huren in Amersfoort. Naarmate meer boulderaars hun crashpad ter beschikking stellen voor de verhuur zal dit snel uitbreiden naar andere regio’s in Nederland.

Hoe werkt Crashpad Huren?

Op dit moment, terwijl we de site opbouwen kan je mij mailen op info@crashpadhuren.nl. Ik geef je dan aan wat de mogelijkheden bij jou in de buurt zijn.

Do’s:

 • Houdt er rekening mee dat je de crashpad huurt van een mede-klimmer die jou laat meedelen in het plezier van het boulderen in de natuur. Ga netter met je gehuurde crashpad om dan wanneer het je eigen crashpad zou zijn.
 • Haal de crashpad op het afgesproken moment op en neem de afgesproken borg contant mee.
 • Lever de crashpad op het afgesproken moment in (en denk eraan de borg weer mee te nemen!).
 • Check de gedragsregels voor het buiten boulderen.
 • En geniet van je bouldertrip!

Aan het einde van de verhuur periode krijgen jij en de verhuurder een verzoek je ervaring te delen. Dit zal gebruikt worden om andere huurders te informeren over de verhuurder en het materiaal.